Fem dagar kvar

Idag är det Anna Troberg som skriver om FRA och att vargen inte kommer, utan redan är här. Marsch över dit!

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Jörgen E

  Nationalsång för integritetsvänner: http://www.youtube.com/watch?v=b7TSDUHhPIw
  Pet shop boys, som vanligt ruggigt bra video.

 2. Peter Ingestad

  Varför bloggrevolution just i Sverige? jo, därför att just Sverige har en lysande frihetstradition genom 1. offentlighetsprinipen och 2. vår unikt starka tryckfrihetslagstiftning. Vår demokrati är enastående stark. Frihet är det bästa ting! I motsats till kontinenten och Ryssland har svenska bönder aldrig varit livegna. Svenskar är orädda. Hr sinne för humor och tappar inte stjärten för lite skojig psykning. Frihet är inget för de räddhågade. Svenskar har klart för sig att nätet vimlar av desinformation och rycker klokt på axlarna åt snart sagt vad som helst. Vi kan det det här med “information overload” och vet att det krävs en erfaren och intelligent underrättelseanlytiker för att utläsa sanningen på nätet. Nätets omständigheter medför inga väsentliga risker just i – Sverige. Svenskar är inte misstänskamma, utan skeptiska, vilket är en helt annan sak (det gäller att ha sinne förordens valör!). Därför är det inget problem med “fri hetspropaganda”, sådan har nämligen inga “spridningseffekter” som tvunget måste botas med medicin vars allmänna biverkningar är skadliga för hela samhället. Det gäller inte kotinenten som tvärtom har en tradition av 1. misstänksamhet 2. rädsla 3, medborgerlig underdånighet 4 regleringshysteri 5 inkompetent underrättelsetjänst med svåra övergrepp på oskyldiga som följd. Tänk själva sen. Frihet är ingenting för dumskallar. Samhället är ingen skyddad verkstad.

  T ex nu den här fjollan. Tja, what next. Politisk asyl på Färöarna, kanske? Det är inte förutsägbart. Lûzgannon bryr sig inte, men andra har kanske visst intresse. Kanske dags för ett sociogram här. Vad säger vår Store Expert Rick Falkvinge. :o)

  För närmare fakta hänvisar vi till Henrik Alexandersson, som kan det här med EU, och som dessutom varit oerhört aktiv just de sista dagarna med ett stort antal nya inlägg.

  Lüzgannons ståndpunkt är absolut entydig.

  RIV UPP FRA-LAGEN!
  SVERIGE UT UR EU!

  Dags för en nationell enhets- och frihetsfront för folklig kamp med brännpunkt i dessa två paroller!

 3. najax

  heads up:

  http://forum.aftonbladet.se/thread.jspa?threadID=17568

  och den här snubben uppmärksammade FRA’s plötsliga byte av slogan och wiki’s ändring av beskrivningen på signalspaning:

  http://scabernestor.blogg.se/?tmp=17090916

 4. […] | Duktiga och intelligenta Tanja Suhinina | episteme-bloggen | Jonas Morian | PromeMorian | Rick Falkvinge (pp) | Huset ved bekken | Motbilder | Anna Troberg | Zac’s åsikter på ett fat. | […]

 5. […] Rick Falkvinge (pp) | Jens O. | Opassande | .Kaliber | Bazooka Brothers | Badlands Hyena | Rick Falkvinge (pp) igen | scaber_nestor | Anna Troberg | Bryntes betraktelser | Bloggtidningen | Occident | Samtidigt […]

 6. […] Rick Falkvinge (pp) | Jens O. | Opassande | .Kaliber | Bazooka Brothers | Badlands Hyena | Rick Falkvinge (pp) igen | scaber_nestor | Anna Troberg | Bryntes betraktelser | Bloggtidningen | Occident | Samtidigt […]

 7. […] | Stockholm enligt Ankersjö | urban_anjar’s blog | Bitchslap Barbie | liberum-weto | Rick Falkvinge (pp) #5 | Anna Troberg igen | Ravennas blogg | med pinner | Magnus Andersson | Pumans dotter | Kolms […]

 8. […] Myndighetskontroll igen | Mina Moderata Karameller #5 | Mina Moderata Karameller #6 | Jens O. #3 | Rick Falkvinge (pp) #6 | Jinges web och fotoblogg igen | Anna Troberg #3 | Ravennas blogg | Hax #3 | Reality Check – […]

 9. […] Myndighetskontroll igen | Mina Moderata Karameller #5 | Mina Moderata Karameller #6 | Jens O. #3 | Rick Falkvinge (pp) #6 | Jinges web och fotoblogg igen | Anna Troberg #3 | Ravennas blogg | Hax #3 | Reality Check – […]

Comments are closed.

arrow