Det finns mer än bara Stockholm på tisdag

Medan jag ändå skriver, så vill jag betona att Sverige består av mer än bara Stockholm.

Det sker stora demonstrationer i Malmö och Göteborg också om två dagar. Tidigare har demonstrationerna i de städerna faktiskt varit större än demonstrationerna i Stockholm, trots att det bor fler människor i huvudstaden — så ut på gatorna! Våra aktivister i de städerna har gjort ett jättejobb med att få ihop talare och samarrangerande organisationer.

Gustaf Adolfs Torg i Göteborg, samling 1800 för marsch längs Avenyn till Götaplatsen.

Möllevångstorget i Malmö, samling 1730 för marsch i centrala Malmö (bl.a. förbi Triangeln) och tillbaka till Möllevångstorget.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. […] om FRA nyligen (data från knuff.se): Rick Falkvinge (pp) | Mark Klamberg | Rick Falkvinge (pp) igen | ANGIE ROGER | Hultins tankegång | deep.edition | Mathias Sundin | No size fits all | Ung […]

  2. […] | Jonas Morian | PromeMorian | Ledarbloggen | Pophöger | Rick Falkvinge (pp) igen | Mårtensson | Rick Falkvinge (pp) #3 | Opassande #3 | LasseB | Sebastian Hallén | Onsdag | Det Progressiva USA | Intensifier | […]

  3. FRA blåste visst inte över « Christian Engström (pp)

    […] | Jonas Morian | PromeMorian | Ledarbloggen | Pophöger | Rick Falkvinge (pp) igen | Mårtensson | Rick Falkvinge (pp) #3 | Opassande #3 | LasseB | Sebastian Hallén | Onsdag | Det Progressiva USA | Intensifier | […]

Comments are closed.

arrow