Lycka till på demonstrationerna idag

Hej alla,

Det här är ett ovanligt kort nyhetsbrev. Jag vill bara i all enkelhet påminna om detaljerna för dagens demonstrationer.

Jag vet att många har tagit ledigt och rest långväga ifrån till Stockholm, Göteborg eller Malmö idag för att vara med. Det är ett stort hedersbetyg.

Detta händer idag:

  • Stockholm: Vi samlas klockan 1030 på Mynttorget, nära Ledamotshuset, för att möta riksdagsledamöterna när de kommer tillbaka från sommaruppehållet. Karta här. Sedan punktmarkerar vi deras gång under dagen fram till ungefär klockan 1315, varefter vi beger oss till Sergels Torg för att vara med och höra talen från Svart Måndags demonstration. Den varar till 1600. På kvällen fortsätter ceremonierna klockan 1930 på Hötorget, och vi punktmarkerar dem där också (efter en idé av Oscar Swartz igår — bra idé!).
  • Göteborg: Samling klockan 1800 på Gustaf Adolfs Torg. Marsch längs Avenyn till Götaplatsen.
  • Malmö: Samling klockan 1730 på Möllevångstorget. Marsch i Malmös centrala delar (bl.a. förbi Triangeln) tillbaka till Möllevångstorget.

Det är en kall höstdag, och den blir lång, så ta gärna med en termos kaffe eller varmt te eller motsvarande — om inte till dig själv, så finns det garanterat andra aktivister som uppskattar något varmt.

Opassande har en längre sammanfattning.

Ni som inte kan vara med i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan ta upp idén om att helt enkelt ropa “STOPPA FRA!” ut genom fönstret klockan 18 prick.

Lycka till idag, så ses vi på barrikaderna.
Rick

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Intensifier » FRAktivismens stora dag!

    […] kräver idag på DN-debatt att lagen ska rivas upp. Detta är det huvudsakliga budskapet för dagens demonstrationer. Men det finns en dag i morgon och en dag om fem år när dessa frågor kommer att vara lika […]

Comments are closed.

arrow