Discussion

 1. Johan Bergman

  Kommentar från EU-parlamentariker Jens Holm (v):

  “Ja, detta är helt oacceptabelt. Jag ska se vad jag vi kan göra. Men det bästa vore om du mejlade svenska regeringen och deras representation i Bxl. Bollen ligger ju hos regeringarna nu. Och för svenska regeringen borde frihet på internet vara en hjärtefråga (den solklara majoriteten av de svenska MEParna röstade ju för detta).”

 2. Johan Öbrell
 3. Jonas

  Svar från Junilistan:

  Hej,

  EU-parlamentet krävde, precis som du skriver, att tillgång till Internet inte skall begränsas, om det inte finns mycket goda skäl för detta. Det var vad EU-parlamentet krävde i ändringsförslag 166, som Junilistan stödde. Den arbetsgrupp som nu vill stryka ändringsförslag 166 är kopplad till rådet. Det är en arbetsgrupp som förbereder rådets position i frågan. Om rådet följer arbetsgruppens position och ändrar i EU-parlamentets tidigare beslut blir det en andra läsning i frågan och EU-parlamentet får åter ta upp ändringsförslag 166 och förhoppningsvis nå en majoritet. Det som är avgörande nu är att den svenska regeringen gör sitt arbete i rådet och står på sig i frågan och kräver att rådet följer EU-parlamentets linje. Vi fortsätter att bevaka frågan noggrant.

  Hör gärna av dig om jag är otydlig i min beskrivning av frågan.

  Med vänlig hälsning

  Markus Nyman
  Junilistans Brysselkontor

 4. Så myglar EU bort svensk nätfrihet « Christian Engström (pp)

  […] Andra som skriver om hanteringen av tillägg 166: Christofer Fjellner, Svensk Myndighetskontroll, Svensk Myndighetskontroll, Icmpecho, Henrik Alexandersson, Jens O, Johanna Nylander, Arvid Falk, Farmor Gun, Lite av varje, Josef, Opassande, Argast nu, Scaber Nestor, Johan Linander, Rick Falkvinge […]

 5. Leatetamn

  [url=http://www.nikeblazerjapan.com/ナイキ-ブレザー-プリント-セール-7.html ]ナイキ ブレザー ミッド プレミアム [/url]
  [url=http://www.nikeblazerjp.com/nike-フリー-ラン-3-セール-25.html ]ナイキ ブレザー ヴィンテージ [/url]
  [url=http://www.jpnikeairmax.com/nike-エア-トレーナー-マックス-2-94-セール-12.html ]ナイキ エア マックス 90 [/url]
  [url=http://www.jpnikefree.com/nike-フリー-ラン-3-セール-72.html ]ナイキ フリー ラン+ 3 [/url]
  [url=http://www.jpnikefreerun.com/nike-ルナー-エクリプス-2-セール-29.html ]ナイキ フリー トレーナー [/url]

Comments are closed.

arrow