Gammelmedia börjar komma ikapp

Idag såg jag för första gången en bloggvägg i en gammelmedieartikel. Inte illa!

Åh, och medan jag ändå skriver, någon som har kontaktuppgifter till Björn Wadström? Jag skulle vilja få kontakt med honom inför ett pressmeddelande.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Kluris

    Ikapp??? Nädu, när gammelmedia börjar rapportera om hur sveriges styrelseskick krakelerar under alliansregeringen som är så regeringsoduglig att fullständigt galna tjänstemän tillåts ta över, då kan jag hålla med om att media börjar komma ikapp, inte förr.

  2. delade | Copyriot: Bloggväggarna fördummar

    […] Rick Falkvinge blir glad över att även Aftonbladet kopierar hans bloggvägg. Visst, de kvantitativa resultaten börjar visa sig. Opinionen mot privatpolislagen stärks. Men sett i ett längre perspektiv finns det mindre skäl att vara entusiastisk. En bloggbävning för varje dagsaktuell fråga kommer inte att producera, snarare blockera, utvecklandet av ett helhetsperspektiv på frågor om övervakning och nätreglering. Därtill är det, som Copyriot skrev förra månaden, problematiskt att förlita sig på externa aggregatorer – särskilt när de (som Knuff) tagit på sig rollen att utöva viss politisk censur, utan att ens vara öppen med vilka kriterier som tillämpas. […]

Comments are closed.

arrow