Morgonens roligaste sammanfattning

MediaScreen skriver om Alexander Bards grundlighet, nit och metodiska tillvägagångssätt:

Det är lite underhållande att se hur metodiskt Alexander Bard går tillväga för att på kortast möjliga tid göra sig ovän med större delen av den svenska bloggosfären. Det är ju inte så att FRA-kritiker, libertarianer, piratpartister, fildelare, rättshaverister eller 14-åringar saknar representation på webben. Är det här kanske första steget i Folkpartiets nya internetstrategi?

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. sphr

    Vad innebär [purpleline]? Ser att den används emellanåt, är det liknande “den röda tråden” fast i partiets färger?

    sphrs senaste bloggpost: <tigermann> fan man skulle bli presi…

  2. Lars

    @sphr:

    Jag antar att det är ett bloggmakro för den streckade lila linjen som syns i en del inlägg? Antagligen felstavat eller trasigt eftersom det inte byts ut mot bilden.

  3. Rick Falkvinge

    Ja, det är en markering för var det ska vara en lila streckad linje. Jag har inte skrivit WordPress-pluginen som ändrar [purpleline] till <img…> ännu, men ska göra det vilket år som helst 🙂

  4. Hanna Söderström

    Riktigt roligt 😀

    Hanna Söderströms senaste bloggpost: Bard förnekar individen

  5. John Galt

    Alexander Bard är en kommunistisk agent skickad för att svärta ner liberalismen! Det är ju uppenbart att han bara driver med vår ideologi!

Comments are closed.

arrow