Taxi var god dröj, du behåller din plats sist i kön

Jag vet att många har väntat länge på mailsvar från mig. De som har väntat längst har väntat flera månader.

Men jag svarar på allt. Även om det tar tid. Även om det blir i form av ett lite standardiserat svar som passar många så svarar jag på allt. Jag, eller ibland någon av volontärerna som hjälper mig svara på mail.

Bara som en liten ursäkt att det tar tid att svara ibland, apropå att vissa riksdagsledamöter hellre raderar 1800 inkommande brev än att svara på dem.

Det blev förresten inte speciellt mycket bättre av jag ber folk skicka SMS i stället. Så här ser min telefon ut just nu:

Så kan det gå. 🙂 Jag läser i stort sett allt när det kommer in, men mycket (som bilden visar) blir obesvarat för stunden.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Rille
 2. Stefan

  SMS istället för att läsa en bok vid läggdags?

 3. SixDays

  Illa. Kanske dags att piratpartiet delegerar uppgifterna lite mer ellern fixar personer som kan vara allmänna kontaktpersonser.

 4. Patrik

  Du skulle kunna be folk att skicka sina (pp relaterade) epost till [email protected], skriva på forumet, eller maila någon mindre belastad partimedlem, om det inte är nödvändigt att dom får just ditt svar.

  Du skulle också kunna skriva upp vanliga frågor/svar här på din blogg då och då.

 5. smen

  Slänger bara ut en fråga som jag inte sett någon ställa. Jag är ju smed och inte nätverks proffs, så jag har inte klurat mycket på den, men, med dynamiska IP så är ju IPRED illa nog, men hur ser det ut i framtiden? Med IPv6 så kommer det ju att sluta med att upphovsrättsmaffian kan sitta med databaser över folk. En journalist som skriver kritiskt om någon kan ju behöva tänka över ifall ip adressen är komprometerad

 6. Audi A3

  Du har helt rätt smen. Eftersom en stor del av befolkningen fildelar kan man jaga de med obekväma åsikter. Därför är ipred ett hot mot demokratin på flera sätt

 7. Jonas B.

  smen: Situationen blir ju knappast sämre med ipv6, snarare bättre eftersom du förfogar över fler ip-adresser i samma situation.

 8. victor

  Många nekade samtal? 🙂

 9. Erik S

  Vilka upphovsrättsinnehavare ska få rätt att bli Privatpoliser? Bara musikindustrin och Hollywood? Den stora porrindustrin måste ju rimligtvis få samma befogenheter!

  Beatrice Ask och Alliansen (med Kristdemokraterna) stöder med andra ord helhjärtat porrindustrin!

  /Erik S

 10. Hans J

  …och “vit makt”-musikindustrin…

 11. Rille
 12. HR

  Rätt märke på luren och rätt operatör – bra.

Comments are closed.

arrow