Måndagshumor

Jag läser hos Linander att Centerpartiets EU-valsedel är färdig. (Hos Centerpartiet finns storyn här.) Piratpartiet är också i slutfasen av sitt arbete; jag såg valberedningens förslag idag och vi kommer strax att kalla till ett medlemsmöte för att formellt välja hur valsedeln ska se ut.

Samtidigt går alla Alliansens ungdomsförbund ihop – IGEN – och säger att Alliansen inte kan bete sig så här, nu med syfte på Privatpolislagen IPRED1, samma ord som tidigare präglade FRA-debatten. Centern är – återigen – de största svikarna.

Ett centerparti som tagit lättrörliga, liberala väljare och sedan pissar dem i ansiktet kanske borde återvända till sina rötter i stället för att hoppas på tre mandat i EU-valet, som Linander skriver om. Jag tog den här bilden idag, som faktiskt är helt autentisk (klicka för större):

Bilden är tagen här och borde nästan kvalificera för nåt slags pris som årets dokumentärpolitiska bild. Eller åtminstone eftermiddagens. Här finns fler bilder i samma serie med lite olika vinklar.

Kanske ska påminna om min upphovsrättspolicy här på bloggen också, förresten: kopiera vad du vill och republicera det var som helst hur som helst, men jag blir glad om du anger källan och länkar tillbaka.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. opi

  Klockrent

  Keep it up!

 2. Daniel Wijk

  Sollentuna sollentuna…
  Ska bli kul att se hur det är att bo där ^^

 3. Hans J

  HAHA!

  Detta påminner mig om när jag för kanske tio år sedan, i Kuala Lumpur i Malaysia, satt i en bil tillsammans med släkt och vänner och åkte runt i staden.

  Jag visste att ‘Jalan’ på malay betyder gata. Jag visste också att här i Sverige i takt med att städerna växer så kan samma gatunamn finnas på flera ställen. Så finns “Drottninggatan” i centrala Stockholm men också i Sundbyberg och på flera andra ställen. (Sundbyberg är visserligen en egen kommun men många stockholmare ser inte så stor skillnad).

  Nåväl, Jag ser gatunamnet ‘Jalan Sehala’ – Sehalagatan… och anmärker direkt till de andra – “VA, lustigt. jag såg samma gatunamn på ett helt annat ställe för en liten stund sedan”. De andra tittade misstroget på mig.

  Tack och lov och otroligt nog så hände samma sak en liten stund senare – IGEN!!!!!
  VA!!!

  Då säger en av de andra: Jamen, “Jalan Sehala” betyder ju bara “ONE WAY STREET”! (enkelriktad trafik)

 4. Lornelin

  Daniel: det är en ganska trevlig kommun, bott där i 27 år (flyttade till örebro förra året)
  Flera kommunpolitiker har tom varit på pp-demonstrationer. =)

  Rick: Tycker jag känner igen det där huset, ligger det vid den där skolan mellan stationen och sollentunavallen (på västra sidan av vägen, vet inte om det är samma skola som har lokaler på bägge sidor av vägen eller om det är två olika)

 5. Hans J

  ÅH, nej!!!

  Här tyckte jag din bild var kul?!?!?!?
  Sedan tittade jag närmare på den!!!!

  Du får inte göra sådär!!!
  RICK!!!!!!!!!!! (Fy på dig!!!)

  Jag har ont imagen nu!!!!! Vilken smäll!

 6. Rick Falkvinge

  Lornelin: Du hade en länk till en kartbild sist i inlägget som jag upprepar här för din bekvämlighet. 🙂

 7. Johanna Sjödin

  Skrattar fortfarande!

  Johanna Sjödins senaste bloggpost: Stackars alla låtsasheteron som aldrig får komma till

 8. Daniel Wijk

  Jag har åkt förbi där med bussen ett otal gånger ^^

 9. Skyltning

  […] att Falkvinge idag hade en rolig skyllt som givetvis också fick en både politiskt och centerpartistisk känga […]

 10. Keskusta umpikujassa « Larkon havaintoja

  […] Keskusta umpikujassa Maanantai, marraskuu 17, 2008 at 19:33 | In politiikka, ruotsi | Tags: piraattipuolue, Rick Falkvinge Klikkaamalla näet kuvan täysikokoisena Kuva: Rick Falkvinge […]

 11. pv2b

  Åh nej. Jag skrattade så hårt att jag fick hosta. 😀

  Klockren bild.

 12. Mind

  Som man säger, lol =)

  Minds senaste bloggpost: Stockholmsresa

 13. Rille

Comments are closed.

arrow