Bloggosfären kokar

Okej, det här är ett nytt rekord. Jag har ju ett par sökord som jag följer i bloggosfären och gammelmedia, så att jag ska kunna hitta nya artiklar snabbt. Jag söker på fildelning, på Falkvinge, på piratpartiet, på FRA, Ipred, privatliv och några ord till. Jag gör den här sökningen ett par gånger om dagen och brukar hitta kanske tre-fyra nya artiklar om jag har tur.

När jag kollade igenom vad som var nytt sedan imorse (för tio timmar sedan) hittade jag sextiosex blogginlägg och artiklar. Det är uppenbart att bloggosfären (och i viss mån gammelmedia) kokar med Pirate Bay, FRA och Ipred just nu.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Rick Falkvinge (PP) » Isecore briljerar

  […] koncisa sammanfattningar som sätter fantastiska ord på en känsla man haft. I min plöjning av sextiosex blogginlägg hittade jag en av Isecore: En del andra partiet börjar fatta galoppen, men inget av dem har den […]

 2. […] 17 februari 2009 av fadakar Visst är TPB-rättegången intressant. Men knappast dominerande som Piratparti-ledaren Rick Falkvinge vill ge sken av.  […]

 3. Andreas

  Det är bra att det uppmärksammas, och att Wadstedt får äta upp sina ord om att “ingen bryr sig”.

  Finns det någon statistik över hur många det är som följer rättegången på olika sidor, typ Bambuser och live.piratpartiet?

 4. Rick Falkvinge

  Andreas: Ja. Men ingen sammanställd. Vi (eller rättare sagt driftgruppen) försöker hålla ihop servrarna med eltejp och ståltråd. I ett ord: “många”.

 5. Pär Brumark

  OBS Skämt: Bara “Sextiosex blogginlägg”. Det är väl alltid talet 666. OBS skämt.
  Förlåt, kunde inte låta bli.

  För övrigt tror jag inte heller så många bryr sig. Jag gör inte. Frågan är betydligt större än några åtalade Admins. Fler hade brytt sig om helhetsbild och konsekvenser hade belysts isället.

  Tror Piratister verkligen att Roswall gjort ett misstag och inte förstår? Lycka till.

 6. Axel Kronholm

  Sjysst bild på dig, Falkvinge, i Hufvudstadsbladet: http://hbl.fi/text/kultur/2009/2/17/w23608.php

  Axel Kronholms senaste bloggpost: Syster Sol på Pustervik, Göteborg

 7. HR

  10000 medlemmar klockan 15 imorgon, vad tror ni?

Comments are closed.

arrow