Isecore briljerar

Ibland dyker det upp såna där koncisa sammanfattningar som sätter fantastiska ord på en känsla man haft. I min plöjning av sextiosex blogginlägg hittade jag en av Isecore:

En del andra partiet börjar fatta galoppen, men inget av dem har den unika egenskapen som Piratpartiet har. I de andra partierna måste den här friheten dela utrymme med allt det andra, i de andra partierna är Internet och kommunikationen en nykomling till festen, och har förvisats till barnbordet. Piratpartiet föddes genom Internet och kan inte existera utan det.

Lika lite tror jag att Internet i framtiden kan existera utan pirater.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Mind

    Han har ordets gåva =)

    Minds senaste bloggpost: Problemet med mjukvarupatent

Comments are closed.

arrow