SMS-utskicksstrul

Som allmän info har vi haft lite problem med våra SMS-leveranser. (Jag vet att många tittar här för info, så jag skriver här i förebyggande syfte.) Klockan 16:29 idag gjordes ett aktivistutskick till Norrbotten där många tydligen har fått många kopior av samma SMS – vissa så många som 30 kopior. Det är naturligtvis tokigt störande.

Vi har kollat i våra egna loggar, och ser bara ett exemplar av meddelandet där till varje telefon; vi har kollat i SMS-leverantörens loggar, och ser bara ett meddelande till varje mobil där också. Nu är det ju ett faktum att många har fått flera SMS, men vi vet att våra system har bara gett order om ett SMS per telefon. Vi har bett vår SMS-tjänsteleverantör att kolla i sina loggar för att få en ledtråd om var felet uppstått.

[purpleline]

UPPDATERING 1: Vår SMS-leverantör kom nyss tillbaka och bekräftade att fler kunder till dem har påpekat just det här. Felsökning pågår (hos dem).

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Piratjanne

  Vissa har rapporterat över 60 mess…

  Piratjannes senaste bloggpost: X-Wing

 2. gn

  Jag fick tre i lördags (sthlm)…

 3. infallsvinkel

  Sista rycket i omröstningen på min blogg!

  Nästan 100 pirater har redan deltagit!

  Vilket parti är Piratpartisternas andrahandsval?

  http://infallsvinkel.wordpress.com/2009/04/05/piratpartisternas-andrahandsval/

  infallsvinkels senaste bloggpost: Piratpartisternas andrahandsval

 4. pp medlem

  30st på eftermiddagen
  5st på kvällen
  30 till på natten…

Comments are closed.

arrow