Discussion

 1. ErikB

  Jag vill tro på dom här siffrorna men verkar lite för bra för att vara sant =)

 2. Kenza

  Visst gör det det, men pp.se verkar vara påväg att dö pga trycket nu

 3. Mikke

  Nädå. Folk har nog börjat förstå att de måste börja agera. / Mikke

 4. Mikael

  Jag kan intyga att de 70 nya medlemmar som jag fått inom mitt område de senaste fem timmarna ser helt rimliga ut. Eller också har någon skrivit ett väldigt avancerat skript…

 5. Hans J

  Tingsrätten har levererat upphovsrättsindustrins spottloska rakt i ansiktet på hela den ungdomsgeneration som Reinfeldt lovade att inte jaga.

  Mer ändå…
  …man spottar hela föräldragenerationen i ansiktet också,

  man spottar hela samhället i ansiktet!

  Nu stänger dom vårt Internet!

  I morgon klockan 14.00 kommer SPARTCUS till medborgarplatsen på söder i Stockholm för att säga vad han tycker!

 6. Per Molin

  Det verkar väl så. Men jag försäkrar dig, det är sant. Det finns många, många som är av åsikten att lätt tillgång till information och inspiration främjar fred och frihet. Jag känner mängder av människor som turnerar med sina små orkestrar under semestern eller under en tjänsteledighet, som inte säljer mer än vad deras fans har råd att ge dom, helt utan stora bolag i ryggen, som är av den åsikten. Riktiga konstnärer bryr sig mer om sitt konstnärliga arbete än betalningen därutav. Så vill iaf jag att framtiden ska byggas. Domen idag cementerar vad jag har tänkt och funderat på i tio år. Information & inspiration bör inte bindas till profit. Jag kommer ABSOLUT rösta på er i de närmaste valen. Kan tom tänka mig att lägga tid och pengar på att övertyga andra om frågans vitalitet för framtida generationers frihets skull. Högtradigt värre va?

 7. Danne M

  hehehe,får hoppas detta fortsätter ett tag nu.

 8. Patrik

  PP for the win!

  Patriks senaste bloggpost: The Pirate Bay friad (screenshot)

 9. Kim H

  Ser riktigt bra ut detta!

 10. Ola

  kan också intyga att Linköpings inflöde under enbart en timme (det laggar lite i mejlsystemet om man säger så) är 13 personer, alla korrekta vid en första koll. En ökning på 3.7% under en timme..

  Olas senaste bloggpost: Repressiv eller representativ parlamentarism?

 11. ErikB

  Skönt att höra från alla som har insyn över dom nya medlemmarna. Kan inte låta bli att bli positivt överaskad av det svenska folket =)

 12. Enligt Min Humla » “Fuck you, internet är vårt!”

  […] Magnussons kommentar till domen, och till det faktum att Piratpartiet (återigen) chockökade i medlemmar på bara ett par timmar. Vi kommer inte att sluta interneta, tvärtom. Vi är som spikar, ju mer […]

 13. Eken

  Underbara siffror på mindre än 6 timmar.. kanske ses som lite överflödigt, men hur korkad får man vara när man så uppenbart använder sig av $$ för att fälla en grupp människor?

  Näeh, nu tror jag rätt många har vaknat till, siffrorna stämmer tveklöst till 100%.

 14. JockeF

  piratpartiet.se ligger nere. Måste vara högtryck på sajten nu!

 15. Johan Öbrell

  Nu kraschade hela skiten, men verkar som om det fortfarande går att bli medlem.

  irc servern kraschade och fanfaren tystnade, men medlemmarna kan fortfarande strömma till… så länge de inte går via piratpartiet.se vill säga.

 16. Machel

  Upphovsrättslobbyn har lyckats skjuta sig själv i bägge fötterna på samma gång nu.

  Domen som dom hade hoppats på (och fick), kommer i slutändan ha motsatt effekt genom att fler och fler kommer välja anonymiserings-tjänster, bojkottning av inköp via “gamla” distributions-former osv.

  Självklart bland dom mest tydliga effekterna från domen, är att fler och fler väljer Piratpartiet, och jag hoppas att alla som är aktiva medlemmar röstar på Piratpartiet i EU-valet och i Riksdags-valet 2010.

  Jag litar varken på Moderaterna eller Sossarna för 5 öre i dagsläget. “Fool me once, shame on me.” Reinfeldt lovade högt att inte jaga en hel generation ungdomar, men det har han ju brutit mot upprepade ggr. Vallöften helt enkelt. Så länge bitchen Mona styr Sossepartiet, så lär dom aldrig få min röst.

  Så nä, nog fan blir det Piratpartiet i bägge valen och alla framtida val om så krävs, för att politikerna ska vakna upp och fatta att det är dags att krypa upp från under stenen.

 17. Axel F

  Vet ett 20tal (Vuxna 50+) i Kronoberg län som bara väntar på att kunna registera sig. Så att siten kommer upp igen vore nice! 🙂
  20000 medlemar innan helgens slut är absolut inte omöjligt.

 18. JockeF

  Axel F – Det går fortfarande att bli medlem på blipirat.nu

 19. Martina

  Själva registreringen verkar funka;
  https://pirateweb.net/Pages/Public/SE/NewMember/New.aspx

  eller

  blipirat.nu

 20. Johan Öbrell

  Smart drag av teknikerna att prioritera medlemsregistreringen…

 21. Linus

  Någon som har en aning om när pp.se är uppe igen?

 22. HR

  En lättare förstasida har skapats på grund av belastningen.

  16 nya medlemmar kom det 17:05 – 17:06… på en minut!

 23. Marcus

  Bra räddning av sidan där. 🙂

 24. Purple Flagship

  17000+!!!

  Purple Flagships senaste bloggpost: Pirate Party(se)’s servers buckle under flood of new members.

 25. Simon

  Hade vart trevligt om den som hade hand om fanfar-grejjen kunde byta till ett mer subtilt och mindre irriterande pling 😛
  Jaja, sjukt kul att vi är ovanför 17000 nu 🙂

 26. Varför inte? » Lite citat och funderingar

  […] som jag kan konstatera är att Piratpartiet växer som aldrig förr. Bli medlem du med och visa våra makthavare vart skåpet ska stå! Det kan dock […]

 27. ...

  Folkparitet soon gets pwned.

 28. narnigrin

  Hade precis uppdaterat statistiksidan för att se hur medlemsantalet förändrats – vi hade fått arton nya på knappt fem minuter – och plötsligt låg sidan nere. Snyggt jobbat att ha fått upp den så snabbt igen!!

  narnigrins senaste bloggpost: Vad i helvete?!

 29. MrTeatime

  Jag registrerar mig, sätter mig på msn och raggar upp 3 nya väljare i EU valet(lättaste säljjobbet jag haft!), åker hemifrån, kommer tillbaks och då har siten kraschat av övertryck!

  Det är en mörk och ljus dag för vår rörelse!

  /stolt ny medlem.

Comments are closed.

arrow