Hysteriskt just nu

Jag är på tingsrätten, fortfarande, och pratar med media precis hela tiden. Jag bloggar så fort jag får lite tid över (jag är i telefon med BBC just nu).

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Krigsförklaring | Reality Check

  […] har kunnat stoppa Oss, och varje desperat propagandagrepp ni använder er av bidrar bara till att ytterligare avslöja och klarlägga era korrupta intentioner. Varje fras ni yttrar plockas isär, analyseras […]

 2. Bonde

  Och detta var inte en politisk rättegång, nej okej, vi säger så. Jag är så jävla förbannad så de inte finns. Hur fan kan man resonera bara för att de har en teknik så är de skyldiga till vad andra gör med den? I så fall ligger ju inte vapentillverkare så jävla fint till, hur många mord är de skyldiga till?

 3. Niklas

  FIFAN!!!
  Hur kan en tingsrätt få vara så biased, helt uppenbart är att de antingen blivit rädda för kostymerna och miljonerna från väst, eller helt sonika fått ta del av dem.

  Niklass senaste bloggpost: Tingsfel

 4. Jimmy Arogén

  Ja, nu är det dags att skrida till verket med att byta ut “våra” folkvalda neofashister i riksdagen till människor som förstår att människans demokratiska rättigheter är värda att skyddas. Nu tar vi i och säljer piratpartiet till allt och alla.

 5. Per J

  Well well. de kanske vann slaget dock kommer de inte vinna kriget. Mycket återstår i denna fråga och inte ska vi knäckas av denna löjliga domen.

  Ingen kan säga annat än det är en ren POLITISK dom..
  Hoppas nu vi ka fixa en repräsentant till EU parlamentet när det dax för val

 6. […] Det börjar verkligen bli dax att lägga om stilen en aning om någon frågar mig. “Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll!”, så sa bamse, och vi är starka nu! Vi har kämpat länge och vi har förbannat medias oförmåga att raportera viktiga saker men idag så har vi faktiskt världens ögon på oss. […]

 7. Eld i berget « Paranoianormal

  […] har kunnat stoppa Oss, och varje desperat propagandagrepp ni använder er av bidrar bara till att ytterligare avslöja och klarlägga era korrupta intentioner. Varje fras ni yttrar plockas isär, analyseras […]

Comments are closed.

arrow