Sörlandsturné: Halmstad

Igår, direkt efter demonstrationen på Medborgarplatsen, så påbörjade jag min första sörlandsturné inför det här valet. Turen går Halmstad-Hylte-Jönköping-Växjö-Göteborg-Karlstad-Örebro-Lund-Kalmar-Linköping-Eskilstuna. Med förbehåll för att jag kan ha glömt någon av städerna, det där var ur minnet.

Halmstad blev en kort visit, men jag hann ändå ha en trevlig kväll med lokala aktivister i Halmstad, däribland Sofia Dahlgren som också sitter i Piratpartiets styrelse. Nu är jag på bussen till Hylte, där ett LAN är i full gång i vad som numera är Sveriges största politiska ungdomsförbund, och Ung Pirat Hylte ska ha sitt årsmöte alldeles efteråt.

Jag älskar våra aktivister! Jag älskar den här organisationen! Jag älskar den kraft, den förändringsvilja, den inspiration att bygga om, bygga nytt som finns överallt!

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Vice

  NÄR KOMMER DU TILL LUND!!????????

 2. Chrisse

  Hej, kommer du att besöka Västerås i något skede?

 3. Rick

  Synd att du inte hade tid att hälsa på Gessle. 😉

 4. Predabot

  Hej Rick… måste fråga om du själv är en gammal LAN-räv? 🙂 Lan-party’na började ju redan på Amigans tid, så man har ju gått och funderat lite på det.

  Isåfall, vilken sorts spel är du mest intresserad av att spela tillsammans med andra?

Comments are closed.

arrow