Lite kul från Örebro

Nu är jag på väg mellan Örebro och Lund/Malmö. När vi var ute och delade ut flygblad och foldrar i Örebro noterade jag att det fanns en massa personer där med namnbricka från Moderaterna. Tydligen har de haft någon slags kongress där. Det är alltid kul att se lite extra glad ut och dela ut valmaterial till den sortens människor.

Andra som haft roligt i det sammanhanget är Björn et consortes på Alliansfritt Sverige. De har varit med på konferensen under rubriken “Fear & Loathing in Moderatkonvent i Örebro” och har dessutom passat på att toktanka med Moderaternas trådlösa nät, väldigt aktuellt i dessa Ipreddagar.

— Stiftar de rättslösa skitlagar får de också vara beredda på att de lagarna biter dem i häcken, säger de i en kommentar.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Nick

  Tro det eller ej men jag har gått och blivit medlem i piratpartiet!!! Och nu på förmiddagen när jag var ute på lekplatsen med grabben så har jag även lyckats fixa 4 säkra röster på PP i EU-valet 🙂 Känner mig lite nöjd faktiskt.

 2. Rick Falkvinge

  Nick: Välkommen ombord!

 3. maloki

  Vackert 😀

  malokis senaste bloggpost: Domaren jävig i TPB-målet

 4. Perty

  Jag räknar själv kallt med att jag ska kunna få minst 3-5 icke medlemmar att rösta pirat.

  Det är inte speciellt svårt att motivera Piratpartiet idag jämfört med för ett år sedan bara.

  Pertys senaste bloggpost: Varför MP3 böcker är dyrare. The facts.

 5. Nick

  Perty: Precis, det är inte svårt att motivera piratpartiet idag.
  Jag kan t.ex. konstatera att IPRED-lagen är extremt impopulär där jag bor, alltså även bland människor som jag inte trodde brydde sig alls om detta. Idag har jag hört kommentarer som att “nu får man fan vakta ungarna när dom sitter vid datorn annars blir man stämd på 30 mille”.

  Det kanske inte är en helt korrekt bild men om man ser på t.ex. Danmark så är det ändå otäckt nära sanningen.

 6. Momo

  Hahaha! The way to go!

 7. Sandra

  Vad hände med rapport och bilder från ditt besök i Götet? 😉

  Sandras senaste bloggpost: Tragiskt, komiskt eller ganska väntat?

 8. Neobob

  även jag har väl lyckats ragga ihop ca 5 icke medlemmar till o rösta PP i EU valet o de känns underbart

 9. Jessica Karlsson

  Betyder det här att vi skulle kunna anmäla Modernaterna för upphovsrättsbrott?

Comments are closed.

arrow