Opassande berättar om Aftonbladets knarkiga rubriker

Förresten, missa inte Opassande-Emmas stora avslöjande om hur Aftonbladets rubriksättare får narkotika utskrivet av tidningen för att sätta helt hallucinatoriskt irrelevanta rubriker och ingresser till sakliga artiklar.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. petrus

  I see waht you did there <.<

 2. David

  När jag var liten läste jag “En ding-ding värld” Nu har den bytt namn till Aftonbladet.

 3. Isaksson

  Fan Rick!

  Kände mig totalt korkad ett par sekunder..

  Suveränt!

 4. Rick

  Äntligen vågar folk skriva om denna skandal. I tidningsbranschens inre kretsar har det varit allmänt känt i flera år nu. 😉

 5. LIGIZT

  Ähh, hmm.. fått för mkt sol tror jag?!
  Jag fattar inte?? ;-( Pleeeze inform me 😉

 6. Isaksson

  -Ligizt

  Dessa blogginlägg syftar til att driva med Aftonbladets sätt att sätta rubriker som
  inte har med innehållet att göra.

 7. Vizk

  Jag känner mig Rick-Rollad…

 8. Andreas

  Länken funkar inte?

Comments are closed.

arrow