Och nu går det bra för Piraattipuolue också

Jag fick precis nyheten på internationella PP-koordinationslistan att finska Piraattipuolue nu är formellt registrerat och infört i finska partiregistret hos Justitieministeriet. Det var tidigare känt att de hade fått ihop sina 5000 signaturer, och nu har alltså alla papper vänts och behandlats och Piraattipuolue är godkända och officiella.

Grattis och välkomna!

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Ola Nyström » Finska piratpartiet registrerat

  […] Uppdatering: Deras pressrelase på engelska, Ricks blog om det. […]

 2. Elsa H.

  And this came not a moment too soon. Right after the news about Piraattipuolue, the main newspaper Helsinginsanomat wrote how the Education Ministry wants to implement a “warning system” for alleged pirates directly from media companies to internet users via ISPs. Not an hour passed and the media companies want to make it to a Finnish Three-Strikes-law. Great.

 3. Anne Kekki Forshaga

  Jätteglad

  *finnen*
  Anne Kekki

 4. Daniel Flöijer

  Härligt, bra jobbat Piraattipuolue!

 5. Micke Aspfors

  Märkte först nu att du skrivit eget inlägg om finska piratpartiet. Kommer ni för övrigt att samarbeta?

 6. Rick Falkvinge

  Micke: Vi samarbetar med alla andra piratpartier, framför allt genom att hålla öppna informationskanaler mellan oss och att utbyta erfarenheter.

 7. Micke Aspfors

  Rick: Tack för din kommentar! Lycka till med samarbetet partierna emellan! 🙂

Comments are closed.

arrow