Live: Göran Thingwall (M) om FRA

Göran Thingwall lyckades med konststycket att till och med utklassa Staffan Danielsson (C) i virrighet.

Nu Max Andersson (MP).

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Anders

  Ja, va fan var det?

 2. Tomas Kronvall

  JAg missade hoom helt. Tror jag läste här istället för att titta på TVn, fick för mig att Max var Göran.

 3. filur

  Haha ja, vad snurrade han in på egentligen? Patienters integritet? Minst sagt otippat. :- )

 4. Jonathan

  Enligt Camilla övervägde han tydligen att rösta Nej pga patienters integritet och det faktum att FRA kan avlyssna konfidiell information mellan läkare och patient.

  Har talat med honom vid flera tillfällen.

 5. Göran Thingwall

  Va kul att ngn uppmärksammar mitt inlägg!
  Hade ju inte precis speciellt mkt med FRA att göra och kan därför tyckas lite virrigt. Dock ett viktigt inlägg om integritet! Riksdagen tog denna lag i våras. Jag skrev en motion emot proppen, vilket naturligtvis är fy! Läs gärna den och mitt inlägg häromdagen. En patient skall självklart kunna yttra vad som helst till doktorn och inte befara att konsultationen kan komma ut till annan person! Lagen medger att journal kan utkrävas, kolla nu, EJ AVIDENTIFIERAD till tjänsteman på landstinget för att kolla besöket! Det räcker naturligtvis med Man -50 år / Kvinna -30 år etc. Är det ngn som tycker att detta är riktigt att så nu kan ske?
  Det gäller att ta varje tillfälle för att lyfta frågan som jag nu gjorde och sedan kunde jag avslutningsvis inte låta bli att belysa att en borgerlig regering har glömt vad VALFRIHET betyder! Läs oxå om det i min motion (gå in på riksdagen.se). Jag var beredd på att talmannen skulle avbryta och hon tog, vilket blev välplanerat “signalspaning” ur min mun när jag avrundade.
  Låt oss fortsätta kampen för personlig integritet!!!
  Göran Thingwall

 6. Varför jag inte bloggat på drygt en vecka « Calandrellas blogg

  […] är för det värd tack. Camilla försökte även övertyga Göran Thingwall (vars anförande Rick ansåg vara förvirrat; jag fick tvärtom hopp av det) att rösta nej, men sedan säga att han bara råkat […]

Comments are closed.

arrow