Live: På plats på riksdagens åhörarläktare

Nu är jag på plats i riksdagen. Sten Tolgfors pratar just nu. Han skrämmer mig verkligen — och har ansträngt sig ordentligt hårt för att helt missa kritikens kärna.

Anledningen till att han skrämmer mig är naturligtvis den frenesi, som han använder för att försvara en i det närmaste totalt nedmontering av grundläggande medborgarrätter.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Anders

  Trevlig kille den där. Han monterar ner vårt försvar oxå…

 2. E-mannen

  Per Bolund (som talar när jag skriver detta) är rätt bra.
  Han hugger på de stora problemen med att samla in allas data + något som politiker kan förstå. Nämligen att IT-företagen INTE vill ha FRA och säger att de inte kommer investera i Sverige om lagen går igenom.
  Bra argument istället för att gräva ner sig i petitesser om vem som ska sålla vad i informationen som det har varit mycket om tidigare idag.

 3. Markus "LAKE" Berglund

  Hänger ni med på manifestationen på nätet efteråt?

  Idag sörjer vi Privatlivets död – gör det du också!

  Ses på nätet!

 4. Fanflykt

  Lycka till idag. Grämer mig att jag inte har möjlighet att vara med på plats. En eloge till er som kämpar på trots motståndet.

Comments are closed.

arrow