Grilla mig på torsdag!

Som Emma, Calle och Anna skriver, så är det kandidatgrillning av primärvalskandidater i Stockholmsområdet nu på torsdag! Hela 364 personer har visserligen redan röstat i primärvalet, med 3896 enskilda personer placerade på valsedelspositioner, men valet är öppet hela vägen fram till den 17 januari. Interngrillningen fortsätter och har nästan ökat efter att den interna valurnan har öppnat. Det är lite kul i sig 🙂

Hur som helst, kom och grilla mig! Grillfesten är i Huddinge och alla detaljer finns på Stockholmsbloggen för Piratpartiet.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. emma

  Bara för att du och Anna envisas med att använda ordet “grilla” så har jag gått och varit sugen på barbeque-sås från och till i dag… *off season*

 2. ZastDerg

  Lite jobbigt att det är i en söderort och inte i Centrala Sthlm, ska kanske försöka komma ändå :S

 3. Ingi

  emma: Man kan gott grilla på vintern oxå. Jag har fortfarande kvar grillen utomhus, dock under tak, framförallt för att kunna grilla kyckling om behovet uppstår. Man måste dock ha mössa på sig och definitivt handskar om man vill ha en “grillöl”. Barbequesås erbjuds så klart i flera olika varianter 😉

 4. Calle Rehbinder

  Jag känner mig lite frusen så här mitt i snöstormandet, så jag ser fram emot att bli lite grillad. Jag kanske får färg också.

 5. smen

  Underlig dag. Först slås man av nyheten att 200 it-konsulter i Lund ryker. När jag kom till Lund på min skåne tour så var jag sen ute. Det pyrde inte ens. Eloge till brandkåren antar jag.

  Sen får man höra att du vill grillas!

  Vad ska komma härnäst? Rostning av Johan Pehrson på Berns?

 6. floodis

  Fattar inte hur ni varje år lyckas boka in viktiga piratträffar de dagar då jag har tenta. Det har hänt vartenda år faktiskt. Mycket märkligt.

 7. Thomas Tvivlaren

  @smen: Johan Pehrson skulle jag hellre se gåendes på glödande kol. 2 mil dylik.

 8. Taktikröstning « Emil Isberg

  […] ner själva valtiden till exempelvis två veckor. Under valtiden borde man inte kandidera, eftersom när en person väl har röstat ska rösten ligga där och inte påverkas. Förövrigt anser jag att man bör avvakta med att rösta till dess att det är närmare slutet […]

Comments are closed.

arrow