Jag är i ett infrastrukturellt U-land

Jag är i ett land just nu som påminner mig om att Sverige fortfarande ligger ordentligt före i bredbandsutbyggnad. Det går att få fem kilobit här. Ibland. Om man sitter på balkongen. Nattetid. Och vädret är rätt.

Jag är tillbaka vid vettig bandbredd den 26 december. Under tiden blir jag ordentligt påmind om varför den informationspolitiska rörelsen är så stark just i Sverige. Och känner frustration över att vara i praktiken offline.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Eduronflux

  Det var ju tråkigt. Men God Jul på dig i alla fall 🙂

 2. Calandrella

  Vilket land?

 3. Oskar

  Har du åkt ned till Skåne? :p

  Jaja, God Jul på dig!

 4. Rick

  Du är i Sigtuna? 😉

  God jul. Infrastruktur är bara halva bilden. Sen gäller att folk hänger med också. Och där har Sverige långan väg att gå.

  Gott nytt!

 5. […] kallade Spanien för ett u-land i julas på grund att han hade så dålig täckning. Unni Drougge störde sig strax före det på […]

Comments are closed.

arrow