Berinder: Integritetskrisen

Berinder skriver om den pågående integritetskrisen. och radar upp ett par hårresande exempel. Var för sig är de illa, tillsammans målar de upp en ganska dyster bild.

Men en bild som går att göra något åt!

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. […] This post was mentioned on Twitter by lillebrorsan, Gotlandsenahand. Gotlandsenahand said: Berinder: Integritetskrisen http://goo.gl/fb/LKQg […]

  2. Urban

    Det finns en integritetskris men den definierar jag annorlunda. Krisen består i att man använder integritet i allt större utsträckning som metod för att förhindra upptäckt av brott. Tyvärr har Göran Lambertz bidragit till detta i och med att han företräder den minoritet av svenskarna som vill ha mindre övervakning, en majoritet vill ha mer (gäller framförallt kameraövervakning).

    Det är inte i alla lägen viktigare att man får vara anonym om det i alltför hög grad kan skydda brottslingar från att bli upptäckta och bestraffas.

Comments are closed.

arrow