Anna Troberg: Sammy-effekten

Anna Troberg skriver om Sammy-effekten. Sammy Nordström är vice valkretsledare för Östergötland, och en av arkitekterna bakom den massiva uppslutningen i lokalvalen där.

Anna lyfter fram ett helt exemplariskt svar från Sammy om varför man ska rösta på PP i stället för SD, som alla våra funktionärer borde läsa.

När det gäller Sverigedemokraterna kan vi konstatera att de är Piratpartiets ideologiska motsats. Där de vill ha enkelriktning och enfald vill vi ha variation och mångfald. Vad de vill konservera vill vi utveckla. Medan de bygger murar försöker vi riva dem. Där de ser hot ser vi möjligheter. Men framförallt, vi ser ett uppenbart samband mellan isolation och stagnation.

UPPDATERAT: Sammy hade lagt upp svaret på sin egen blogg. Victoria, vår vice kampanjledare, kommenterar också.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Bloggsam » Tjejsnack, lokalpolitik och Sammy-effekten

  […] helt förtjänt av dessa övermäktiga lovord från vice partiledaren, vilket sen även självaste partiledaren stämmer in i, som fick mig att helt tappa luften för en stund. Jag är uppriktigt rörd och vet inte vad jag […]

 2. PP vs SD & Sammy-effekten « maloki

  […] mig bara på orden. Men jag vet ju i hjärtat att det är tydliga skillnader mellan PP och SD. Sammy-effekten har det skämtsamt kallats i våra interna kretsar. Jag tror på det, jag tror vi kommer se en […]

 3. Thomas Tvivlaren - Med tvivlet som insats

  Halleluja! KD goes SD…

  Jag håller med Kristdemokraterna.

  Det var svårt att skriva det där. Därför ska jag ånyo och skyndsammast styra in piratskutan på rätt kurs. Min vana trogen så älskar jag lekar med ord och dess lydelser och innebörd och just ovanstående……

 4. SEX för alla, om det dokumenteras « Emil Isberg

  […] S Lindbäck, Anna Troberg, BloggSam, Borgmi, Calandrella, Enligt Min Humla, Maloki, Osmidigt, Rick Falkvinge, Tantrablog, The Pheleroxian Blog, En Man Med Ett Skägg och Henrik Oscarsson skriver om […]

Comments are closed.

arrow