I polemik: Feista dei Pirati #2

Gustav Nipe fortsätter att lära italienare demokratifundamenta. Nu har han varit i Vatikanstaten (som har ett lika censurerat nät som vilken fundamentalistisk teokrati som helst) och delat ut ocensurerat internet trådlöst genom att bygga I2P-tunnlar.

Läs mer på Feista dei Pirati #2.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Anonym

    Gick du av ett tåg i Uppsala idag? Har jag månne missat ett piratevent här?

  2. Rick Falkvinge

    Yes, det gjorde jag. Jag var på Ung Pirats kongress och peppsnackade och var med på deras lördagsmiddag.

    Kul att du kände igen mig. 🙂

Comments are closed.

arrow