Hax: Vad Ask sa…

En av kommentatorerna hos Hax har transkriberat vad Beatrice Ask faktiskt sade i debatten om lila kuvert till misstänkta. Det är hårresande läsning.

Det ligger inte en skugga av ett tvivel att hon menade exakt det hon sade.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Hans J

  En sådan justitieminister vill inte jag ha i Sverige!

  Jag vill ha en justitieminister som jag kan ha åtminstone någon respekt för.

  I värnplikten fick vi som en av de första sakerna lära oss att man aldrig – aldrig pekar på någon med en k-pist – inte ens på skoj (för det är absolut inget skoj!) !!! Att bryta mot denna regel bestraffades direkt !

  Men här har vi alltså en justitieminister som verkar ha tappat alla koncepter – och en sådan är oerhört farlig!

 2. gregor

  “Det är hårresande läsning.”

  Ja, men än mer hårresande är det faktum att hon tycker det är bra att MC-gäng kan köpa sig piketpolis (eller var det rysk maffia som kan köpa sig Säpo) Ja, nu minns jag, det var ett bolag som köpte sig en polis som sysslade med upphovsrättsfrågor. Detta är mer hårresande ty det HAR inträffat, något kuvert däremot har ännu inte skickats.

 3. Just a Gigolo

  Jag har haft sex med Beatrice Ask. Faktiskt. Eller snarare hon har haft sex med mig. Inget roligt precis men jag fick bra betalt. Jag visste att jag gjorde inget olagligt men är förvånad att läsa att hon gjorde det. Hur som helst: jag har skickat hennes kvitto till regeringen i en illröd kuvert.

Comments are closed.

arrow