Demonstrera med mig på lördag!

I Stockholm på lördag, på Medborgarplatsen kl 15 demonstrerar vi med anledning av det som kommit fram kring Acta. Vissa saker behöver man helt enkelt ta till gatorna för.

Det är alltså nu på lördag vi pratar om, den 24 april.

Arrangören (distriktsledaren Stockholm, Ola Nyström) låter hälsa att andra politiska organisationer också är välkomna och gärna får ha sina färger där. Många fina flaggor blir vackra mångfaldiga regnbågar för medborgarrätt. Vi har tydligen redan fått ja från två av de andra partiernas ungdomsförbund, som vi har demonstrerat med tidigare (och ser fram emot svar från resten).

Många skrev om Acta igår: ProjO, Christian, Futuriteter, Hax, MPs Actablogg, Kunskapssamhället, Syrrans Granne, Daniel Gustafsson, La Quadrature, Magnihasa, Gustav Nipe, Oskar Fredriksson, Ipse Cogita, Polisstaten, Pezster, Terobi, Anna Troberg (som också skriver om demon).

Nu ser vi till att visa oss också.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Jack

  Jag får en känsla av att det kan vara det här som behövs för att kicka igång valrörelsen och ta bort partiets uppmärksamhet från naveln ett tag.

 2. Mind

  Befinner mig i Norrlands ljusa skogar, men jag önskar lycka till!

 3. Carl I

  Sorry, jag måste vara i Uppsala på lördag. Det råkar inte ordnas någon demonstration där också?

 4. JKase

  Demo i Uppsala vore inte fel heller. Har varken möjlighet att ta mig till Stholm eller börja organisera pga en massa pluggstress, men tycker att någon verkligen borde göra det, dvs. om vi skulle få tillrräckligt många människor.

  Jaja, i vilket fall som helst hoppas jag att man får bra footage om stämningen i Stockholm i övermorgon. Som Jack där sa, detta verkar nu vara den saken som ger oss lite extravind i segler så att vi kan ta båten fram emot istället för att gräla med oss själva mitt i vindstilla havet.

 5. Johan Andersson

  Jag kommer nog på demonstrationen mot ACTA! Jag har redan SMSat Ola om att hålla tal. Vill så gärna hålla ett tal mot ACTA förhandlingarna och förslags texten där jag tar upp maktperspektiv och frågar hur ACTA kommer att påverka frimjukvara.

 6. […] 23 april , 2010 Klipper direkt från Rick: […]

 7. Rebecca

  Jag kommer.

 8. Rick

  Medborgarplatsen. Lördag. Be there!

 9. Fredrik

  Jag kommer garanterat, aldrig varit på någon PP demonstration tidigare, men det här med ACTA fick min bägare att rinna över, see you all there!

 10. -H-

  Askfritt i svenskt luftrum enligt SVT Nyheter, hoppas att det snart blir det i regeringen oxå…

 11. Robert Wensman

  Kanske alla måste börja använda IPredator nu? Här är förresten ett blogginlägg jag skrev angående det nya sättet att tunnla all trafik till danmark för att undvika FRA spaningen:

  http://robertwensman.wordpress.com/2010/01/12/vem-ar-egentligen-samhallets-fiende/

  Om alla använde IPredator, så kanske skiv- och filmbranschen kan stoppa upp ACTA i …

Comments are closed.

arrow