Calle Rehbinder: Hej Pirat! Visa vem du är och vad du står för!

Calle Rehbinder (och hela familjen faktiskt — Jennie, Leonard, Indra och Caspian!) visar glatt upp hur snygga saker som numera finns shoppen i bloggposten Hej Pirat! Visa vem du är och vad du står för!.

Han skriver;

Det handlar om varumärkesetablering. Vi måste göra Piratpartiet mer synligt för gemene man, överallt. Folk ska fan inte kunna sticka ut näsan genom dörren utan att de får se en lila munkjacka med PP-tryck på, en PP-flyer i handen och lila flaggor på torget. Eller som Rick Falkvinge beskrev det i ett av sina funktionärsbrev – nu ska vi ut och måla Sverige lila!

Piratpartiet har inte en stor reklambudget, som de etablerade partierna har. Vi har dock något som är det allra värdefullaste för ett politiskt parti. Vi har aktivister. Aktiva medlemmar, fans, supporters, sympatisörer. Och vi kan göra ett fantastiskt arbete tillsammans för att sätta Piratpartiet på kartan ordentligt.

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Calle Rehbinder

  Klart att du inte kunde ha sagt det bättre själv – jag citerar ju dig!!!

  🙂

 2. Rick Falkvinge

  Jag tyckte väl att det lät ovanligt intelligent. 😀

 3. Josef Boberg

  All lycka till med att göra Sverige LevAnde färgglatt ❗

Comments are closed.

arrow