之乎者也: Valet avgörs av marginalfrågorna

Niklas skriver klokt och insiktsfullt om att Valet avgörs av marginalfrågorna. Blocken är i det närmaste identiska på alla punkter som de framhåller som viktigast — så varför ska man välja mellan A och B när de båda för samma politik?

Tyvärr för A och B också samma repressiva politik mot medborgarrätter och kunskapssamhället. Där går det däremot att göra skillnad.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Stefan

    Det spelar ingen roll vilken politik A och B faktiskt för, det enda som spelar roll är vad väljarna tror att A och B för för politik. Det är dessutom väldigt svårt att påverka människors förutfattade meningar, särskilt när de är grundade på fördomar och inte på fakta.

Comments are closed.

arrow