Sagor från livbåten: Lion of the North

Helt oförberedd har jag blivit avbildad som en ledare som rider till strid i Lion of the North hos Sagor från livbåten. Marcus (som minsann är en hejare på att teckna!) filosoferar lite kring det. Själv kan jag inte rida alls.

Jag måste säga att det är en något ovan porträttering av mig 🙂 även om värjan kan passa in — vi pratade i riksdagsgruppen om att vi kanske skulle skriva in i arbetsordningen att lika röstetal vid voteringar avgörs medelst duell med kroksabel. (Det har två effekter: dels anstränger man sig för att komma överens, och dels är det helt enkelt kul att ha den skrivningen där.)

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Björn Odlund

  Det skulle varit en hoj istället för häst alltså? ;-D

  1. Marcus Fridholm

   Hästen var 1600-talets hoj…

 2. Rickard Olsson

  Det där blir ett perfekt underlag för bronsstatyn sen. 😉

Comments are closed.

arrow