Elis, Yamiko, DanielS: Bli Kaffepirat!

Elis, Yamiko och Daniel S uppmanar pirater att bli kaffepirater och donera 25 kronor i månaden. Detta som kontrast till guldpirat, där man donerar 100 kronor i månaden.

Idag under natten kom Daniel S in på irc och började prata om kaffepirater, en ide han hade kommit på. Drygt 2 timmar senare hade vi satt ihop denna text och en snygg bloggbadge som alla kaffepirater kan ha på sina bloggar. Tanken är att vara kaffepirat är som att vara guldpirat, fast för de med smalare ekonomi 🙂

Jag kan flika in med den här enkla sidan där man kan göra det över Paypal eller kreditkort (men då tar Paypal ungefär en femma av de 25 i transaktionsavgift — det är såpass mycket enklare att många fler gör det än att sätta upp en stående överföring, men i gengäld tappas lite på vägen).

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Etu

    Jag heter Elis, met tillhörande s på slutet 🙂

  2. Rick Falkvinge

    Oj, sorry! Tog för givet att det var ett genitiv-s. Fixat!

  3. Kaffepirat? » Sharpless blogg

    […] av Daniel S och Elis med en bloggbadge och allt. Även Signe ”Yamiko” Rocklin och Rick skriver om […]

Comments are closed.

arrow