Fredagsfest i Almedalen

VISBY. Avslutningsfesten i Piratlägret på fredagkvällen samlade 80 personer.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Yamiko

  yay, min panda fick vara med på mingelbild. 🙂

 2. Krille

  Haha, slutfest 😀 roligt för de engelska läsarna.

 3. Anders

  Ni som var där, pratades det något alls om våra “piratfrågor” eller var det locket på från alla riksdagspartier? Jag som bara har följt det genom nyheterna har i varje fall inte hört ett smack, så det ser tyvärr ut som “piratfrågorna” är riktigt döda inför det här valet. Hur ska vi göra för att väcka dessa till liv?

 4. maloki

  Jag babblade massvis med piratfrågor i Almedalen, speciellt mötet med Kulturskaparna var viktigt, vi öppnade dialog, stort!

Comments are closed.

arrow