Rösta pirat med mig imorgon lördag kl 13!

Imorgon lördag den 4 september är det Rösta-Pirat-dagen. Över hela landet samlas Piratpartiets representanter och förtidsröstar, så att de som vill kan göra sin favoritkandidat sällskap vid valurnorna.

Själv skulle jag varit i Göteborg, men hälsan håller tyvärr kvar mig i Stockholm ett par dagar till. Därför kommer jag att vara på Centralen i Stockholm klockan 13 imorgon lördag och förtidsrösta, tillsammans med Jan Lindgren, Sandra Grosse, Caspian Rehbinder, Rickard Olsson och Carl Johan Rehbinder.

Vi ses där!

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Thommie

  Blir det något med Göteborg överhuvudtaget innan valet?
  Själv röstade jag 1 september, kände att det inte var så mycket att vänta med.

 2. Rick Falkvinge

  Jajamän, jag kommer till Göteborg den 16 september.

 3. Rösta Piratdagen, den 4:de september « Sysadminbloggen

  […] vad som förespråkas, eftersom min lokal stänger redan klockan 13. Jag hade gärna varit med på Centralen, men av olika skäl kan jag inte ta mig […]

 4. Johan

  Blir det nåt av den här IB-nyheten, eller var det bara en anka??

  1. steelneck

   Samma undran här.

   1. Simon

    +1

 5. Andreas Viklund

  Det var en ganska kreativ idé att förlägga ett gemensamt förtidsröstningsinitiativ tillsammans med lokala kandidater “över hela landet” till en dag då nästan alla förtidsröstningslokaler i Norrlands inland är stängda. :/

 6. Rösta piratdagen! « Jan "PiratJanne" Lindgren

  […] kommer jag vara på Stockholms Centralstation mellan 13:00-14:00. Om du vill träffa mig eller nån av de andra som kommer vara där så titta […]

 7. Mind

  Andreas: Man kan inte ha koll på allt 😛

 8. Edvin

  Klockan 13 fakultet?

 9. […] Och därför är det så viktigt att vi struntar i vad de etablerade politikerna tycker; de ska inte få tysta medborgarrättsfrågorna! Det enda parti som alltid kommer prioritera medborgerliga och mänskliga rättigheter – och alltså inrikta sig på att riva upp FRA-lagen och IPRED, kasta Datalagringsdirektivet i papperskorgen och genast lämna ACTA-förhandlingarna – är Piratpartiet. Rösta på dem i riksdagsvalet! Faktum är att just idag är en extra bra dag att rösta pirat, eftersom den utnämnts till Rösta Piratdagen. Det innebär att flera av våra riksdagskandidater runt om i landet kommer gå och rösta på en förtidsröstningslokal idag, och vill ha med sig så många som möjligt att rösta tillsammans med. Tider finns upplagda på nätet, men på de flesta platser gäller klockan 13; i Stockholm är det Centralstationen som gäller. […]

 10. Alexander

  Händer det något med ib-serien?

 11. Jimmy

  Tss vem orkar vakna på Lördag. Får bli en måndags röstning för mig :).

 12. Henry Rouhivuori (PP)

  Lägg ut en video på röstningen!

Comments are closed.

arrow