Opassande: Hur tänker du sörja?

Emma Opassande uttrycker min postning “Förtida dödsannonser slår oftast fel” mycket effektivare i en überbriljant postning med titeln “Hur tänker du sörja?“. Det är brutalt träffsäkert att hålla med om dödsannonsen och sedan räkna upp alla (fildelade) TV-serier som finns att trösta sig med åt fildelningens påstådda död. 🙂

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Edvin

    Nu var det ju piratrörelsens död som artikeln handlade om till stor del också.

  2. Dennis Nilsson

    Det var en lustig och roande oinitierad artikel. Ungefär som att skriva att boktryckarkonsten är död.

    Pirate Bay är bara en av miljontals “boktryckerier”.

    Kunskap är makt. Kunskapen ger dig makten över ditt eget liv. Det är det frågan egentligen handlar om.

Comments are closed.

arrow