"Jag ska vila efter valet"

Jag har länge sagt att jag ska vila efter valet. Folk har tittat lite sådär… förstående med ett leende… på mig när jag sagt det. Ungefär som man ler lite åt någon som säger när de är 12 att de ska flytta hemifrån till en fyrplansvilla när de är 20, för att det är så de vill bo.

De flesta i min närhet minns att jag sade så efter valet 2009 också. Då blev det tokigt direkt efter valet, direkt dagen efter valet. Jag fick vila i augusti. Nästan. Fast egentligen inte.

Nå. Nu är det efter valet 2010. Nu har vi gått över i aktivism- och evangelismläge. Får jag vila nu, då?

Nästa vecka pratar jag i Barcelona på en konferens och har därefter intervjuer med grekisk TV, utöver det jag gör dagligen i övrigt.

Veckan därefter är jag på Internetdagarna.

Veckan därefter igen är jag på en konferens i Köpenhamn.

Utöver att jag ska hinna med mina vanliga arbetsuppgifter, alltså. Det märks att vi gått över i evangelism- och aktivistläge.

Jag kanske kan få in en veckas semester nån gång i mitten av november om jag planerar den nu…

Pingat på Intressant. Andra bloggar om ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. dinsyrra

    Planera den nu.

  2. HR

    Det är ju hur kul som helst om man gillar att föreläsa.

Comments are closed.

arrow