Mot Barcelona

Barcelona vid solnedgång. Foto av bcnbits@FlickR; CC-BY-NC-SA.

Om tre timmar (klockan 0500) hämtar taxin mig för att åka till Barcelona och prata för IICom och deras årliga konferens. Barcelona är en väldigt vacker stad, och tydligen är IICom en grupp som är väldigt expertinriktad på att påverka just industrireglering av telekom och annan kommunikation.

Jag kommer visserligen bara att sitta i panel och prata, men i vanlig ordning så brukar det vara det informella snacket som gör riktig skillnad. Packa många visitkort och klä upp sig till slipsnisse på sydeuropeiskt vis, alltså.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He works as Head of Privacy at the no-log VPN provider Private Internet Access; with his other 40 hours, he's developing an enterprise grade bitcoin wallet and HR system for activism.

Discussion

  1. Martin

    Ha så kul!
    Är det här något man kan ta del av på något vis? Gärna web-ledes.

  2. Rick Falkvinge

    Jag ser en kamera, men jag vet inte om det websänds eller om de spelar in det.

Comments are closed.

arrow