Brutit för stunden

Som ni märker slutade jag blogga. Mitt tiocellsbatteri i Eeen (hammarhaj edition) tog faktiskt slut frampå eftermiddagen (jag slog på datorn klockan 06:30, så det var inte speciellt illa pinkat att hålla i åtta timmar med konstant 3G-koppel).

Nu gör jag lite housekeeping och processar alla bilder jag tagit under dagen; de kommer strax. Under tiden går det att fortsätta följa rättegången på live.piratpartiet.se. Just nu är det Christian Engström som sitter i rättssalen. I morgon bitti avlöses han, om jag inte tagit fel, av Anna Troberg (som har en helt ny blogglook — ooh, shiny!).

Bilder från dagen kommer alltså alldeles strax. Eller så fort jag tankat in dem och gjort dem till rätt storlek för bloggen, i alla fall. Naturligtvis hamnar de på Pirate Bay också, det är en hederssak.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. kent

  När Roswall konstaterar att räkneverket stannat på ” xxx”. Det är väl antal gånger .torrent-filen är nedladdad. Inte själva filmen/musiken.

  Det är med andra ord helt ovidkommande.

 2. 666

  Det gör inget att du inte bloggar dumdjävel!

 3. Mikael

  @666
  Nej, men, ett gulligt litet troll.

 4. kent

  @666
  Snälla troll, gå o lägg dig.
  Jävla bäbis!

 5. Dan Eriksson

  Ja, mata trollen. Det funkar, jag lovar.

 6. kent

  Sorry… Jag blev så till mig.
  Ska inte mata trollen.

 7. Johan

  Vem är den söta flickan som hela tiden syns i bild på bambuser-kontot? 😀

 8. Pontus

  Johan, kanske inte rätt ställe att fråga på(hehe) med jag undrar också om något vet… Får riktigt trevliga 70-tals vibbar… 😀

 9. Mickes blogg » Blog Archive

  […] tog lunch, kom de åtalade ut. Här syns Peter Sunde och Gottfrid Svartholm Warg bredvid Rick Falkvinge och Marcin de […]

 10. Jessica
 11. Sven

Comments are closed.

arrow