Live: Mera smet från Roswall

Roswall fortsätter att ta fram allmänt klet, i form av mailväxling huruvida verksamheten skulle flyttas till Argentina eller inte efter den skärpning av upphovsrätten som skedde i Sverige på sommaren 2005. Roswall verkar använda det som något negativt att projekt utvärderar och väljer lämpliga lagrum.

(Notering: Min blogg gick lite långsamt ett tag under trycket, och svarade knappt alls. Nu har vår teknik- och driftgrupp gjort sin magi och det verkar gå bättre.)

Nu går han vidare och pratar om brev han hittat om bolagsbildning, bland annat om planer kring att inrätta ett bolag på BVI, British Virgin Islands, Jungfruöarna. Roswall påstår att finansiären bakom detta företag är Carl Lundström.

[purpleline]

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Richard

  “mina poliser”

 2. Anders

  När var det Roswall själv skrev att TPB inte gjorde något som kunde anses olagligt enligt svensk lag? Var det inte runt 2005?

 3. Petter Ericson

  Våren -06, om jag inte minns fel.

 4. The Pirate Bay är inte Google

  […] kan anses som olaglig. Gissar att det var därför det togs upp i dagens rättegång även om inte Rick Falkvinge kunde se kopplingen. Det gäller även […]

Comments are closed.

arrow