Live: De åtalade är på IRC

Via en kommentar i Oscars blogg läser jag att både Anakata och Brokep är på IRC. Alla kan alltså prata direkt med TPB-crew nu under åtalet.

Det här måste vara något slags “första gången i svensk rättshistoria”.

De håller hus i #spectrial på EFnet. Via PewPew Studios ser jag en direktlänk där man kan prata med dem.

Åklagare Roswall håller fortfarande på att prata om bankutdrag och rabbla detaljer kring bolagsbildning och avtal. Vi får se om han kommer fram till något konkret någon gång — jag väntar på att höra vart han vill komma. “Det här är det skåp som avtalet avser”, är den mening som just sades, och det säger något om detaljnivån.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Stefan

  Stort tack!

 2. Hampus

  Jäkla många som joinar #spectrial nu.

 3. John

  Fel.

  De är på #tpb på IRCnet

 4. Emil

  wow x hundra användare på #spectrial lolol man drunknar i bruset

 5. job

  anakata idlar onekligen där, men han säger inte så mycket. Kanalen består mest av joins (p g a det här inlägget) samt “hahahaha” och “hela sverige är här!!!1”

 6. Oskar

  Haha, sjukt många som hoppar in i den där kanalen atm.. 😀

 7. Stefan

  För er som vill plocka bort join:
  http://wiki.xkcd.com/irc/Hide_join_part_messages

 8. Johan

  Anakata yttrar sig lite av och på, men han är väl förståeligt nog lite upptagen. Trevligt att så många hoppade in i kanalen, och den “diskreta” ökningen av trafik på Pewpew var inte fel heller! 😉

 9. bosse

  Hej Rick. Om du vet något om hur IRC funkar så vet du att det inte är jätteklyftigt att skriva ett sånt här blogginlägg. Du pajjar kanalerna genom att göra dom oanvändbara eller åtminstone ogästvänliga. Lyckligtvis har du inte nämnt de andra kanaler som de åtalade befinner sig på, och du kan väl vara vänlig nog att undanhålla dig från det?

Comments are closed.

arrow