Live: Paus i förhandlingarna

Det är en kort paus i förhandlingarna.

Gustav Nipe, vår livebloggare, konstaterar inifrån rättssalen att åklagaren var högröd i ansiktet, så generad var han över att ha fått byxorna så nerdragna. Och då har försvaret inte ens börjat prata ännu!

Gustavs batterier i laptopen är slut, så Kalle Vedin tar över livepasset på förmiddagen efter pausen som är nu. Allt kan följas som tidigare på live.piratpartiet.se.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. MaxH

  Rick, det kom inga inlägg från Gustav på live.piratpartiet.se, vad jag kunde se? Förresten, om det också gick att få en rss (inte atom!) vore det superbt, då sonyericsson-telefoners flödestjänst inte verka stödjer atom. Mobilen är ju enda sättet att följa det för en del när vi är i skola/jobb etc… 🙂

  Keep going strong!

 2. Sandra

  Haha! Tycker nästan synd om Roswall…eller neh, förresten. Det här har han dragit på sig själv. 😀

 3. Fredrika

  Vart hittar man Gustavs kommentarer/bloggposter inifrån rättssalen?

 4. Stefan

  Jag vill gärna slippa #spectrial.bloggy-inläggen på live de “riktiga” blogginläggen drunknar i bruset därifrån.

 5. Varför inte? » Ja, det är dags att ge upp

  […] inkompetens blir bara mer och mer tydlig. Dessutom har de ändrat åtalspunkterna, till det bättre måste väl […]

 6. MaxH

  Håller med stefan där 🙂

 7. Pelle

  Det _är_ synd om Roswall. Han konstaterade ju innan tillslaget (2005) att TPB inte bryter mot lagen. Men Bodström tvingade honom till ett tillslag ändå. Och då lär han vara tvungen att genomlida rättegångarna också.

 8. Peter

  det är inte synd om Roswall. Har han fått påtryckningar från en minister är det ett ytterst allvarligt fall av ministerstyre. Roswall borde veta att sådant förfarande inte är acceptabelt och göra nåt åt saken. Väljer han att fala för påtryckningar förtjänar han all skit!

Comments are closed.

arrow