Live: Rättegången fortsätter efter lunch

Efter lunch fortsätter Roswall som innan. “Det är samma faktura som tidigare, men jag har strukit under ett nytt serienummer, och det är det serienumret som påträffades i The Pirate Bays skåp, och inte heller den här datorn är bokförd hos Rix Telecom. Sidan åtta…”

Så istället tänkte jag reflektera lite över förmiddagens totala kollaps av åtalet. Det gör jag i nästa postning.

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. unauthorized translation

    After lunch Roswall goes on like before. “This is the same bill as earlier, but I’ve underlined another serial number, and that is the serial number found in the TPB locker, and neither this computer is accounted for at Rix Telecom. Page eight…”

    So instead I’ll discuss the total collapse of the case this morning. I will do that in the next post.

  2. Fredrik

    Borde de inte åtala google istället, de tjänar ju så otroligt mycket mer stålar på att tillgängliggöra länkar?

Comments are closed.

arrow