Live: Carl Lundström fortsätter

Carl Lundströms advokat fortsätter att gå igenom mailväxling.

“Jag har hittat en bra advokat i Argentina, och med bra menar jag att han svarar på mail. Det gjorde inte de två första.”

“”Jag ställer gärna upp med goda råd och kontakter för PRQ, bara jag får öl.” Detta menar vi är viktigt, eftersom det visar att Carl Lundström inte är en del av PRQ. Sidan 28, här är vi framme i september…”

Överlag pekar advokaten på Calles (som han hela tiden kallas av advokaten) totala oinbladning i The Pirate Bay, trots att det varit ett antal prat om bolagsbildningar fram och tillbaka.

De lägger in ett mail som Calle tydligen aldrig sett, från Oded Daniel, och som inleds med “Dear Gottfrid, Peter and Fredrik”, varpå ett utkast till avtal finns bifogat. Det här mailet såg Carl Lundström först i polisförhöret; han hade lagt sina planer på delaktighet i TPB på hyllan långt tidigare.

Gottfrid sitter bakåtlutad i sin stol med laptop och småskrattar åt något på skärmen. Fredrik sitter och tittar sig omkring och ser uttråkad ut. Peter sitter med en laptop bakom en tillbringare med dricksvatten och småler när han skriver något till världen från de åklagades bänk, innan han växlar tillbaka till en pappersbunt, och därifrån tillbaka till laptopen igen. Jag vet inte var de skriver, det verkar i alla fall inte vara på Twitter. Kanske på IRC, jag följer inte #spectrial på EFnet just nu.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. […] liverapportering av Falkvinge1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, […]

Comments are closed.

arrow