Inför dagens rättegång

Jag har märkt att även ProjO transkriberar det som sägs, så jag koncentrerar mig idag på att förklara och reflektera över vad som händer, i stället för att skriva ner varje ord i rättegångssalen.

Det är Peter Sunde och Carl Lundström i vittnesbåset.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Hanna

  *skrattar* vilket betyder att JAG får fortsätta med det antagligen mest stressande arbete jag gjort nån gång… Nåväl, det gör jag så gärna! ^^

  Hannas senaste bloggpost: Piraterna, ljudbok – iTunes-version!

 2. Sebastian

  Synd att du inte fortsätter, tyckte din rapportering var bland de bättre.

 3. HR

  Jag ser att det är vittnen som skall förhöras 24e och 25e. Efter det blir det rätt lugnt. Veckan därpå är det slutpläderingar!

  Tycker att killarna äger spectrial, lite iaf.

 4. Rick Falkvinge

  Sebastian: Jag kommer att fortsätta att kommentera allt som händer, men precis som Hanna skriver, det blir ett ganska tankelöst arbete som – upplever jag – hindrar att man stannar och tänker till över VARFÖR saker sägs, i stället för att skriva ner orden som sägs.

Comments are closed.

arrow