Live: IRL vs AFK

– När träffades ni för första gången IRL?, frågar åklagaren.

– Vi använder inte uttrycket IRL, säger Peter, vi använder AFK.

– IRL? frågar domaren.

– In Real Life, säger åklagaren.

– Vi använder inte det uttrycket. Allt är i riktiga livet. Vi använder AFK, Away From Keyboard.

– Jaha, säger åklagaren. Då är jag lite föråldrad.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

 1. Nordh

  Helt underbar =D

 2. Yamiko

  ROFL 😀

  Yamikos senaste bloggpost: Cider och hasch

 3. Jakop Dalunde

  AFK FTW!

  Jakop Dalundes senaste bloggpost: Energiestetik enligt Samuel

 4. On clustered organization and legalist overcodings : Intensifier

  […] Pyramidal organization needs to waste a lot of energy in order to simply preserve the roles and identities of the organization itself, hence making the structure autopoetic. The result is very factual; record companies such as EMI are deterritorialized by way of speed (they still make money though), and the spectrial clearly displays that the nation-state based court has to be educated about this thing called the internets (even in terminology). […]

 5. IzZzY

  Fantastiskt! 🙂

  IzZzYs senaste bloggpost: Jag sökte

 6. Sibs

  “Jaha, säger åklagaren. Då är jag lite föråldrad.”

  …o rly?!

 7. Sanna Lindén

  Hahahah :D:D:D kuul ju

 8. Juris

  Roligt visst. Men en pinsam kommentar från Sunde. Han visste ju mycket väl vad åklagaren menade. Detta barnsliga munhuggande från Sunde tillfredställer bara pöbeln.

 9. Pöbeln

  Och? Detta är en rättegång för pöbeln, det är först rond tre i högsta domstolen som är på riktigt.

 10. […] Pyramidal organization needs to waste a lot of energy in order to simply preserve the roles and identities of the organization itself, hence making the structure autopoetic. The result is very factual; record companies such as EMI are deterritorialized by way of speed (they still make money though), and the spectrial clearly displays that the nation-state based court has to be educated about this thing called the internets (even in terminology). […]

 11. OneSwarm är ett villospår « Tuxie’s Dungeon

  […] är alltså först och främst till för (för omgivningen) anonymt filutbyte i mycket liten skala, AFK-vänner emellan. Denna nisch fyller den bra. Varken din internetleverantör, granne eller ens FRA […]

 12. […] Men för oss är det som händer på nätet på riktigt. Ni minns kanske följande replikskifte: […]

 13. Partiernas kris och de sociala medierna | federa.se

  […] har fattat att internet börjar bli ett meningslöst begrepp. De jobbar i den långa svansen, medan AFK-partierna jobbar utifrån den tjocka skallen. Chris Andersons tes om den långa svansen går ut på […]

 14. Thomas Tvivlaren

Comments are closed.

arrow