Live: Metafrågor

Jag sitter i rättssalen nu på eftermiddagen. Alldeles till höger om mig sitter stjärnskottet Calandrella, som precis som mig har en Eee. Klockan fyra om mig sitter Oscar Swartz. Resten av piraterna sitter i medhörningsrummet. (Calandrellas feed finns på livesajten också.)

Diskussioner om vilka vittnen som kommer att vittna när. Det har blivit dags för dagens första vittne, Magnus Mårtensson.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , ,

Rick Falkvinge

Rick is the founder of the first Pirate Party and a low-altitude motorcycle pilot. He lives on Alexanderplatz in Berlin, Germany, roasts his own coffee, and as of right now (2019-2020) is taking a little break.

Discussion

  1. Calandrella

    Tack för länken!

    Calandrellas senaste bloggpost: Live från Spectrial: 5

Comments are closed.

arrow